Dansk

Costa Blanca har med sine 320 soldage om året længe været det naturlige valg for soltørstende skandinaver som ønsker sig en bolig i solen.

Costa Blanca er kendt for sine hvide kystlinjer og sine smukke strande som har givet kysten sit navn.

Her findes det golf i verdensklasse, vingårde, et af Europas bedste dykkeområde og en fantastisk natur og autentisk spansk Restauranter.

Verdens helseorganisationen, WHO, klassificerer kystlinjen som et av de mest sunde steder i verden at bo.

Reumatikere og andre med smerte-muskel-ledsygdomme vil føle sig bedre på Costa Blanca.

Dette kommer først og fremmest af de mange soldage og varmen som fordeler sig jævnt gennem hele året med en gennemsnitstemperatur på 20 grader C.

Gode transportmuligheder gør at det er let at rejse til og fra Costa Blanca, flere flyselskaber tilbyder direkte fly fra Danmark til Alicante året rundt.

Vores servicekoncept gør det sikkert og enkelt at købe en ejendom i Spanien via os. Vi værdsætter hele vejen fra start til slut og hjælper i hele processen til med de spørgsmål som man har som kunde, både juridisk og praktisk, ikke mindst efter at man har gennemført sit køb.

 

Vi arbejder udelukkende med kvalitative byggevirksomheder, der ligesom os er langsigtede med hensyn til kvalitet og økonomi. Da vi er på plads i hele byggeprocessen for at give dig løbende opdateringer og fotos af dit drømmehus, kan du føle dig tryg ved hele indkøbsprocessen.

Fordelene ved nybyg er mange – du køber til en fast pris og spilder ikke tid og penge til renovering.

Hvis du køber nybyg, er der oftest en grund version. Du kan derefter vælge at lave ændringer, oftest er farvevalg gratis, vil man kan man som regel vælge til dine egne unikke løsninger som man oftest betaler ekstra for.I nogle projekter kan du til og med justere om i dele af grundplanen.

Hvis du vil lave dit eget valg, er det vigtigt at være ude i god tid. Ingen nybyg er den anden lig, og det er vigtigt at holde styr på dit eget projekt.

Den indretning intresserade kan vælge at møblere selv ellers har vi et godt samarbejde med Danish Design og IKEA. Der er også bygherrer, der tilbyder fuldt møblerede boliger.

 

Normalt betaler du i etaper under selve opførelsen af din nybyg. Bygherren giver bankgarantier for alle beløb, der er betalt, indtil din bolig er færdigbygget og i har været hos Notarien. For det første vil der blive betalt en reservationsgebyr på mellem 3.000-6.000 €. Dette for at ejendommen skal fjernes fra markedet. Derefter betales normalt 40-50% i forbindelse med den underskrivning af købsaftale, og det resterende beløb betales i forbindelse med optagelsen. Spanske moms (IVA) som er 10% tilkommer på købsprisen.

Tilføj ca. 3,5% af købsprisen for NIE-nr, notar- / advokatsalærer, registreringsafgifter mv Vi har samarbejde med et spansk advokatfirma, hvor vi tilbyder en ”pakke” for alle juridiske forpligtelser, der er knyttet til køb af bolig i Spanien.

 

Når i har fået tilgang til jeres nye drømmebolig i Spanien, er i velkommen til at gå med i vores ”LLH Dreamhome Club”, hvor vi tilbyder specielle priser for alt fra have installationer, møbler, rengøring / vaskeservice, nøglehåndtering m.m. …. til at få køleskabet fyldt op og aircondition startet, når i kommer til jeres spanske hjem.

Når i har fundet den eller de boliger i gerne vil besøge og kigge nærmere på aftaler vi hvornår det passer jer at i kommer til Spanien, i booker fly og eventuelt hotel (vi har fastpris aftaler med visse hotel), og så meddeler i os ”flight” nummer.

Vi henter jer i Lufthavnen i Alicante og kører jer til enten hotellet eller ud og se på boliger, hvad som passer bedst med tanke på hvad tid på døgnet i lander.

Vi hjælper jer med at finde jeres drømme bolig i Spanien, vi står til jeres rådighed til at kigge på de boliger som i er interesserede i samt hjælper jer med at finde flere boliger som vi mener kan passe til jeres ønskemål.

Når drømmeboligen er fundet betaler man reservationsgebyr og boligen er nu reserveret til jer, vi avtaler et første møde med Advokatfirmaet for en præsentation der vi er med.

For mere information tag gerne kontakt med vores danske repræsentant Henrik Lyckvind.

For mere information tag gerne kontakt med vores danske repræsentant Lars Andersen.

For mere information tag gerne kontakt med vores danske repræsentant Jannick Misser.